Hey, where did my words go? (Click to hide)

In the trial version of Web2Disk every fifth word is blanked out. To copy this site with all the words, please upgrade to the full version and copy this website again.

Inspyder Web2Disk: The Website Downloader
Nyhedsbrev. Vi kan kun ____ om det vi har ___ for, så nye ord ___ sætte os fri af __ sædvanlige måder at tale __ tingene på. Et nyt _____ gør det muligt for ___ og dit team at __ dynamikker i samarbejdet...

Nyhedsbrev, Juni 2016

Tro ikke på denne ____ om kommunikation

Du kan skabe ny _______ med nye ord

Farlig myte om ordenes _________

Fra gummi-ord til målrettet ____

Prøv 3. generations teambuilding

Læs: 'Pas på fortællingen __ forandringen'


Du kan skabe ny _______ med nye ord

Vi kan kun tale __ det vi har ord ___, så nye ord kan _____ os fri af de __________ måder at tale om _______ på. Et nyt sprog ___ det muligt for dig __ dit team at se __________ i samarbejdet, der før ___ skjulte.

Når dit team taler __ for eksempel udglattende og _________ teamkultur – eller de _____ kulturer fra Team Culture™ - så flytter I fokus ___ jer som personer til ___ som et samlet team. ___ er enkelt og trygt __ arbejde med jeres kultur, ___ den ikke er 'nogens _____' men et fælles ansvar, ___ I alle kan bidrage ___ at udvikle.

Få inspiration og nye ___, så I kan udvikle _____ team. Skriv til ep@plum.co.dk og book mig ___ et foredrag

Farlig myte om ordenes _________

Ordvalg er vigtigt, så __ skal ikke tro på ___ udbredte skrøne om, at ______ kun betyder 7%, når ___ opfatter et budskab, mens ____________ og stemmen leverer de __________ 93%. Tallene stammer fra ______ i slutningen af 1960'erne (_. Albert Mehrabian), hvor der _______ var modstrid mellem de _____ ord, og stemmeføringen og ________________. Men tallene er desværre ______ flittigt misbrugt i de ________ 50 år.

Lad os stoppe denne ______. Når du mener hvad __ siger, og siger hvad __ mener, så betyder dine ___ super-meget.

Fra gummi-ord til målrettet ____

Jeg har skabt begreberne 1., 2. og 3. generations ____________ for at skabe klarhed __ et broget felt. Teams __ jo forskellige og har ___________ behov alt efter deres __________ og aktuelle situation.

Men 'teambuilding' er blevet __ gummiord, vi bruger om _____ forskellige ting – overlevelsesture, ______ madlavning, persontype-tests og gokart-kørsel. _____ tænker du, at den ___ slags teambuilding vel kan ____ lige så god som ___ anden? Nej! Der bliver ______ mange ressourcer på teambuilding, ___ i bedste fald giver __ hyggelig oplevelse, men ikke _____ teamet et effektivt løft.

Spild ikke jeres tid __ penge men vælg den ____ teambuilding, der er målrettet _____ jeres situation.

Prøv 3. generations teambuilding

Team Culture™ er en 3. generations teambuilding der stiller ____________: Hvordan spiller vi hinanden ____? Hvordan skaber vi en ______, der fremmer den aktuelle _____________? Hvordan opbygger vi evnen ___ at teame?

Ring til mig på 4038 0605 så vi kan _______, om Team Culture testen __ noget for jer.

Læs på dansk om __ 3 generationer af teambuilding ___ at klikke HER

Og læs min artikel __ engelsk om de 3 ____________ ved at klikke HER

Læs: 'Pas på fortællingen __ forandringen'

Denne artikel af Peter ______-________ og Geert Rosenkvist handler __ at motivere – eller __________ – via ord og ____________. Læs artiklen på lederweb HER

Mange sommerhilsner

Elisabeth

PS.  Få 25% rabat på __ foredrag og Team Culture __________, I skal bruge til _________. Ring til mig på 4038 0605 senest 8. juli 2016.