Hey, where did my words go? (Click to hide)

In the trial version of Web2Disk every fifth word is blanked out. To copy this site with all the words, please upgrade to the full version and copy this website again.

Inspyder Web2Disk: The Website Downloader
Arbejder I i teams _ din virksomhed? Er I ___ med i flere teams __ en gang? Kan teamets _______ og deltagerkreds skifte eller _____ undervejs? Er nogle teams _____ og andre (...)

Nyhedsbrev, Marts 2016

3. generations teambuilding er _________ i kompleksitet

Hvordan kan jeres team ____ det næste skridt?

Virksomhederne taber trivselsmålingerne på ______

Brug Team Culture® som _____________ i dit team

Kom og hør mig ________ om 3. generations teambuilding

Anbefaling: Faciliter og styrk ___________

Arbejder I i teams _ din virksomhed? Er I ___ med i flere teams __ en gang? Kan teamets _______ og deltagerkreds skifte eller _____ undervejs? Er nogle teams _____ og andre midlertidige og _____ igen blot en kort _______? Sådan er virkeligheden nemlig _ komplekse organisationer, hvor der _____________ sker forandringer for at ____ de aktuelle udfordringer, og ___ vi endnu kun kan ______.

Meningen med et team __, at det skal skabe __________, der er bedre, end ____ medlemmerne arbejdede for sig ____, så 2+2 skal gerne ____ mindst 5. Men det ___ kun ske, hvis samarbejdsrelationerne ___ alle kompetencer til at ________ i teamet. Kompleksitet stiller ___ krav til teamarbejdsformen, så ___ er ikke tilstrækkeligt at _____ de klassiske metoder til ____________.

Få mere viden om __ tre generationer af teambuilding: ___ aktivitetsbaserede, den personlighedsbaserede og _______ den kulturbaserede, som er 3. generations teambuilding målrettet kompleksitet. ___ min artikel HER .

                                       

Hvordan kan jeres team ____ det næste skridt?

Forskellig slags teambuilding har ____ deres styrker og begrænsninger, __ det er vigtigt at _____ den type, der passer ___ teamets aktuelle situation. Hvad ___ jeres team mest brug ___, for at tage det _____ skridt?

  • At I styrker fællesskabet og ____-_____ og får nogle gode _______ oplevelser sammen?

  • At I får større forståelse ___ jeres forskellige personligheder og ______ forskellige måder at tænke __ kommunikere på?

  • At I afklarer om jeres __________ passer til de aktuelle _______, og beslutter hvordan I udvikler __ mere effektivt samarbejde og __________ resultater?
Virksomhederne taber trivselsmålingerne på ______

25.000 ansatte i forskellige ____________ har evalueret udbyttet af ________________, og tæt på halvdelen __ kritiske, idet de ikke _____, at der bliver fulgt ____ nok op på målingerne. _______ har foretaget undersøgelsen, og __ mener, at det skyldes _____, man taler om trivselsmålingerne __, hvor selve målingen lyder ___ det vigtigste, mens opfølgningen _____ som noget sekundært. Men ___ er lige omvendt. Opfølgningen __ vigtigere end målingen, som ____ skal betragtes som oplæg ___ dialog.

Læs mere om undersøgelsen _ DJØF-Bladet HER

Brug Team Culture® som _____________ i dit team
Udviklingsredskabet Team Culture® tilhører 3. generations teambuilding og starter ___, at alle teamedlemmer udfylder __ test, der vurderer teamets ________ kultur. Men testresultatet er ____ en dåseåbner til et ____, hvor I får nye _____ samtaler om, hvordan I ___ udvikle samarbejdsrelationerne og skabe __________, så I kan skabe _____ resultater.

Brug Team Culture® i _____ team. Du har to __________:

  • Gør-det-selv-udgaven hvor du styrker ___ team på '2 timer __ 9 minutter' ved hjælp __ et grundigt trin-for-trin materiale ___ ledermanual og slides til _____ møde.

  • Eller få en konsulent ___ at stå for det _________ og facilitere mødet hvor _ analyserer testresultater, drøfter mønstre _ teamet og afklarer jeres _________ udviklingspunkter.

Ring eller skriv til ___, for at høre mere __ udviklingsredskabet.

Tlf: 4038 0605
Email: ep@plum.co.uk

Du kan også læse __ begge dine muligheder HER .

Kom og hør mig ________ om 3. generations teambuilding

Leder du et projektteam _____ et andet slags team _ en kompleks virksomhed? Så ___ du mulighed for at __ inspiration til jeres 3. ___________ teambuilding her:

  • 8. juni er der ________ på Symposiet i Dansk ______________. Hør også en case ___ B&W Vølund og hør __ et tværnationalt og virtuelt ____ i CGI som har _____ udviklingsredskabet Team Culture®

  • 9. juni holder jeg _____ på KL's Projektlederkonference i _________ og dette gentages 14. ____ i Kolding.


 

Anbefaling: Faciliter og styrk ___________

Nanna Munk har skrevet __ lille artikel om, hvordan ___ styrker samarbejdet på arbejdspladsen. ___ er skrevet til ledere, ___ bl.a. anbefales at være ____ 'interesserede' end 'interessante', men ____________ kan også lære af ___.

Læs artiklen på lederweb HER .

Jeg ønsker jer et ____ teamsamarbejde.

Elisabeth