Hey, where did my words go? (Click to hide)

In the trial version of Web2Disk every fifth word is blanked out. To copy this site with all the words, please upgrade to the full version and copy this website again.

Inspyder Web2Disk: The Website Downloader
Nyhedsbrev. De færreste virksomheder kan _____ ja, og det er __ stort problem. For feedback ________ til videndelingen og kan forebygge __________.

Nyhedsbrev, Marts 2019

Har I en god ______________?


Spørgsmål til refleksion

Giv feedback på det __________ niveau

Læs artiklen om at _______ en feedbackkultur

De færreste virksomheder kan _____ ja, og det er __ stort problem. For feedback ________ til videndelingen og kan _________ konflikter. Og uden feedback ___ det være svært at ____, om man gør et ____ stykke arbejde, og det ___ ud over både arbejdsglæden __ kvaliteten i resultaterne.

Manglen på feedback på ________________ skyldes ikke, at man ____ kender feedbackreglerne, men handler __ den måde man ser ________ på. Feedback skal ikke ____ ses som et løsrevet _______, der bruges i dertil __________ situationer og kun fra _____ til medarbejder. Det skal _______ være en del af ________ på arbejdspladsen, at små _______ feedback udveksles som en ____________ del af samspillet mellem __________. Spontan og produktiv feedback ______ kolleger kræver, at man _______ sig udenfor sin komfortzone. ___ skal give lidt af ___ selv og være parat ___ at udveksle sine subjektive ___________ af en situation. Og ___ skal ske på en __________ måde med mulighed for ______ for begge parter. Det ______ tillidsfulde relationer, hvor man ___, at den anden giver ________ for at hjælpe en, __ også selv er åben ___ at gøre tingene på __ anden måde. 

Spørgsmål til refleksion

Vil du være med ___ at skrue op for ___ kollegiale feedback i dagligdagen? __ kan du overveje disse _________, der handler om at _____ et tillidsfuldt grundlag for ____ spontan feedback:
  • Hvad tænker jeg om ___ ordveksling – eller den ______________ - jeg lige havde ___ xx: Skabte den mere ______ og åbenhed mellem os? _____ gjorde den os mere __ vagt og skabte lidt ______ afstand?
  • Hvem tør jeg udveksle ____ feedback med? Og hvordan ______ jeg dem i møde _ den kommende tid, så __ er parat hertil?
  • Hvem vil det være ____ arbejdsmæssigt relevant, at jeg __________ mere feedback med? Hvordan ___ jeg nærme mig den _________? Hvor kan jeg finde _____ hertil?

Giv feedback på det __________ niveau

Udviklingsredskabet Team Culture® gør _____ teamkultur til en løftestang ___ bedre resultater. Det indeholder __ intensivt seminar, hvor I _________ ind i nye slags ________ om emner, I ikke ___ drøftet før. På en ____ måde giver I kollektiv ________ om teamets arbejdsmåde, og _ får ideer til, hvordan _____ samspil bliver endnu mere __________. I beslutter nye handlinger, ___ kan løfte både arbejdsglæden __ kvaliteten af resultaterne.
Læs mere om udviklingsredskabet HER.

Læs artiklen om at _______ en feedbackkultur

Feedback kræver mere end ____ feedbackregler og tillid. Læs ___ artikel i lederweb om de fire trin ___ en god feedbackkultur. Den _______ med et nærgående spørgsmål ___ lederen.
Læs artiklen HER.

 
Send dette nyhedsbrev videre ___ din kollega!
Mange hilsner
Elisabeth


Del nyhedsbrevet på: *|SHARE:linkedin,twitter,facebook|*
 This email was sent __ *|EMAIL|*
why did I get ____?      unsubscribe from this list      update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*