Hey, where did my words go? (Click to hide)

In the trial version of Web2Disk every fifth word is blanked out. To copy this site with all the words, please upgrade to the full version and copy this website again.

Inspyder Web2Disk: The Website Downloader
Nyhedsbrev. I ved godt, at _____ kultur er afgørende for _______________, og I taler også __ del om den. Men ___ I noget ved kulturen, så ___ kan mærkes på resultaterne?

Nyhedsbrev, November 2018

Alle taler om kulturen - men gør I noget ___ den? 


Sådan udvikler I jeres ______

Se gratis oplæg om _______________

Vil du certificeres i ____ Culture®?
 

I ved godt, at _____ kultur er afgørende for _______________, og I taler også __ del om den. Men ___ I noget ved kulturen, __ det kan mærkes på ____________? Kultur er usynlig og ______ uhåndgribelig, så kan man ___________ lede den? Ja, kulturen ____ ledes lige så professionelt ___ økonomi og tidsplaner - ___ på helt andre måder.Det er ikke kun ___, der har svært ved __ gå fra ord til ________, når det handler om ______. Problemet er jo, at ___ ikke kan se sin ____ kultur helt tydeligt indefra, ___ er fanget i sine _______ og blinde pletter – __ ofte bliver forsøg på _______________ blot mere af det _____. Skal der ske mærkbare ____________, skal man have hjælp ___ at se sig selv ______. 

Sådan udvikler I jeres ______

Ønsker I at gå ___ ord til handling, så ___ vi hjælpe jer. Vores ___ slogan er ’Alle taler __ kulturen – men vi ___ noget ved den’, og ___ vil vi gerne bevise _ samarbejdet med jer. I ___ flere muligheder:
  1. Book et foredrag eller ____-_______ og få ny inspiration ____________ til netop jeres udfordringer. __ en enkel kulturmodel der _____ nye handlingsmuligheder, og få ____ råd om hvordan man ___ forandre uhensigtsmæssige kulturtræk. Skriv ___ os på info@team-culture.dk 
     
  2. Brug udviklingsredskabet Team Culture® ___ at analysere jeres aktuelle __________ – og beslutte nye __________. I vil opdage, hvordan _ kan spille hinanden gode __ hvordan I skaber endnu _____ resultater. Brug redskabet selv _____ få konsulenthjælp til en ________ workshop. Læs om jeres __________ HER .
     
  3. Styrk team-arbejdsformen i hele ____________, ved at få uddannet _____ interne konsulenter i Team _______®. Vi tilrettelægger forløbet, så ___ passer ind i jeres _________. I får et fælles _____ og kan selv bruge ____-_________ til at kvalificere samarbejdet __ kryds og tværs i ______________. Vil du høre mere __ certificering af interne konsulenter? __ ring til os på: 4038 0605 

Se gratis oplæg om _______________ 

Trænger du og dine ________ til inspiration om kulturudvikling __ teamledelse? Vil du høre __ vores tilgang til kulturudvikling? __ se en gratis video, hvor ____ Ravnkjær Larsen fra IDA ___________ mig. 

Vi taler bl.a. om ______ som den magiske teamfaktor, ___ kan få 2 + 2 til at blive til 5. Om hvordan samarbejdskulturen skal _____ til opgaverne, for så ___ vi spille hinanden gode __ tværs af forskelle i ___________, funktioner og personligheder. 

Den gratis video varer 50 min, og du finder ___ HER .

Vil du certificeres i ____ Culture®?

Er du en erfaren _________, der gerne vil arbejde ____ effektivt med kulturudvikling? Så __ certificering i Team Culture® _____ noget for dig. Vi ___ to ledige pladser på ____________________ fredag d. 14. december _ København. Ring på 4038 0605 og få flere informationer. 

"Befriende at få præsenteret _____ der er enkelt, let ____________, bygger på erfaring og _______ og er pragmatisk tænkt!"
(Lars Pedersen, Pitstop Management)
 
Send dette nyhedsbrev videre ___ din kollega!
Efterårshilsner fra
Elisabeth


Del nyhedsbrevet på: *|SHARE:linkedin,twitter,facebook|*
 This email was sent __ *|EMAIL|*
why did I get ____?      unsubscribe from this list      update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*